Budincă cu brânză de vaci și banane

Budincă cu brânză de vaci și banane

(0 Recenzii)
Budincă cu brânză de vaci și banane
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 55 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de căsuță "Casuța Mea"
    450 g
  • Banane decojite
    5 buc
  • Ouă de găină
    2 buc
  • Făina de grâu este albă
    15 g
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Scorțișoară
    0.5 linguriță

Instrucțiuni

  1. Pasăm bananele cu o furculiță ( greutatea totală a celor decojite este de 350-370 grame ),adăugăm ouăle și extractul de vanilie, pasăm din nou până la o textură uniformă.
  2. Adăugăm brânza de vaci, făina și amestecați până pa o textură fină.
  3. Turnăm compoziția într-o formă și coacem 10 minute, temperatura 180 C.
  4. Scoatem forma din cuptor, așezăm o banana tăiată pe lungime în jumătate și întoarceți în cuptor încă pentru 20-30 de minute.
  5. Răciți budinca complet. Înainte de servire se presară cu scorțișoară și puteți savura cu plăcere. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare