Brioșe cu сiocolată și bezea

Brioșe cu сiocolată și bezea

(0 Recenzii)
Brioșe cu сiocolată și bezea
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

Portie
1
  • Ciocolată neagră
    150 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    140 g
  • Zahăr
    125 g
  • Făină albă
    140 g
  • Praf de copt
    1
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    70 ml
  • Zahăr pudră
    160 g
  • Apă
    70 ml
  • Dulciuri decorative

Instrucțiuni

  1. Topim ciocolata și untul în cuptorul cu microundă sau la baia de aburi.
  2. Luăm de pe foc, adăugăm zahărul, apoi ouăle unul după altul.
  3. Încorporăm făina cu praful de copt și la final turnăm laptele.
  4. Repartizăm aluatul în 12 forme pentru brioșe , le dăm în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 °C pentru 20 de minute.
  5. Lăsăm să se răceasca complet.
  6. Pentru decor pregătim bezeaua. În albușurile de ou bătute spumă turnăm treptat sirop de zahăr(adăugăm zahărul pudră și apa într-o cratiță , din moment ce începe a clocoti fierbem 1 minut).
  7. În acest timp batem albușurile spumă tare, turnăm siropul în fir subțire peste albușuri, continuînd să mixăm.
  8. Mutăm bezeau într-un sac pentru cofetărie și ornăm brioșele. Decorăm cu bomboane pentru ornat.
  9. La Mulți Ani!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare