Se amestecă ouăle, zahărul și sarea, se încălzește la baia de aburi până la Temperatura 50 C , ( temperatura este ușor de verificat prin atingere, zahărul practic se dizolvă ).
Bateți amestecul de ou cu zahărul până devine pufos, aproximativ 10’minute până devine pufos.
Se toarnă laptele la Temperatura Camerei, într-un jet subțire, reducând viteza la minim , adăugați făina amestecată prealabil cu praful de copt.
Turnați treptat untul topit și amestecați până la omogenizare cu o spatulă, cu mișcări de jos în sus.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la Temperatura 200 C.
Ungeți forma cu un strat subțire de unt, presărați cu făină.
Umpleți forma de scoici 3/4 din volum, dați în cuptor si reduceți temperatura la 160 C.
Coaceți aproximativ 15-20 de minute.
Savurați biscuiții!
Poftă bună.