Biscuiți scoici cu cacao

Biscuiți scoici cu cacao

(0 Recenzii)
Biscuiți scoici cu cacao
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ou de găină
    2 buc
  • Zahăr
    115 g
  • Sare
    vârf
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    40 ml
  • Făină albă
    85 g
  • Praf de copt
    4 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Pudră de cacao
    20 g

Instrucțiuni

  1. Se amestecă ouăle, zahărul și sarea, se încălzește la baia de aburi până la Temperatura 50 C , ( temperatura este ușor de verificat prin atingere, zahărul practic se dizolvă ).
  2. Bateți amestecul de ou cu zahărul până devine pufos, aproximativ 10’minute până devine pufos.
  3. Se toarnă laptele la Temperatura Camerei, într-un jet subțire, reducând viteza la minim , adăugați făina amestecată prealabil cu praful de copt.
  4. Turnați treptat untul topit și amestecați până la omogenizare cu o spatulă, cu mișcări de jos în sus.
  5. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider peste noapte.
  6. Preîncălziți cuptorul la Temperatura 200 C.
  7. Ungeți forma cu un strat subțire de unt, presărați cu făină.
  8. Umpleți forma de scoici 3/4 din volum, dați în cuptor si reduceți temperatura la 160 C.
  9. Coaceți aproximativ 15-20 de minute. Savurați biscuiții! Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare