Biscuiți Rudolf

Biscuiți Rudolf

(0 Recenzii)
Biscuiți Rudolf
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină de nuci
    100 g
  • Făină de mei
    275 g
  • Zahăr
    75 g
  • Gălbenuș de ou
    2
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    200 g
  • Sare
    1 vârf
  • Ciocolată cu lapte
    40 g
  • Bomboane m&m
    26

Instrucțiuni

  1. Într- un bol amestecăm făina de grâu, făina alune de pădure, sare, zaharul, gălbenușurile de ou și untul foarte rece tăiat cubulețe.
  2. Încorporăm ingredientele cu ajutorul degetelor pînă se aseamănă cu nisipul ud, formăm o bilă.
  3. Învelim bila cu folie de plastic și dăm la rece pentru 60 de minute.
  4. Scoatem aluatul pe masa de lucru presurată cu puțină făină,întindem alutul pînă la o grosime de 4 cm.
  5. Cu ajutorul unei forme sau a unui pahar formăm cercuri de 6 cm.
  6. Transferăm cercurile pe o tavă tapetată cu hîrtie de copt.
  7. Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 °C pentru 15-20 de minute, sau pînă se rumenesc ușor.
  8. Topim ciocolata în cuptorul cu microundă, turnăm ciocolata într-un sac pentru cofetărie sau o pungă, tăiem vîrful și desenăm ochii și cornițele,lipim cîte o bomboană pentru năsuc.
  9. Servim biscuiții la desert pe masa de sărbătoare sau cadonați celor dragi.
  10. Sărbători Fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare