Biscuiți cu mălai și portocală

Biscuiți cu mălai și portocală

(0 Recenzii)
Biscuiți cu mălai și portocală
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Porumb
    50 g
  • Făină
    150 g
  • Praf de copt
    1 g
  • Zahăr brun
    100 g

Instrucțiuni

  1. Într-un bol adăugăm 100 gr de unt rece tăiat cuburi, 50 gr de mălai extra fin, 150 gr de făină cernută, 1 gr de praf de copt și 100 gr de zahăr brun deschis, radem coaja unei portocale.
  2. Amestecăm pînă la omogenizarea compoziției ar trebui să fie asemănătoare cu nisipul ud.
  3. Stoarcem sucul de la 1 jumătate de portocală, amestecăm din nou 2-3 minute cu o spatulă. ( dăm la rece pentru 10 minute )
  4. Formăm 24 de bile, a cîte 20 de grame.
  5. Le așezăm în tăvi tapetate cu hîrtie de copt, unse cu ulei pe toată suprafața, lăsînd spațiu între ele 5 cm.
  6. Cu degetul facem o adîncitură de 1 cm în centru fiecărei sfere, presurăm cu puțin zahăr & răzuitm coajă peste ele.
  7. Coacem 12 minute în cuptorul preaîncălzit la temperatura 180 C.
  8. Transferăm biscuiții pe un grătar pentru a se răci.
  9. După putem savura) Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare