Papanaşi de crăciun

Papanaşi de crăciun

(0 Recenzii)
Papanaşi de crăciun
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    400 g
  • Zahăr
    2 lingură
  • Gălbenuș de ou
    1 buc
  • Esență de vanilie
    1 linguriță
  • Afine uscate
    50 g
  • Făină albă
    3 lingură
  • Scorțișoară
  • Nucșoară

Instrucțiuni

  1. Adaugăm brânza de vaci într-un vas împreună cu zahărul, sarea, gălbenușul de ou, vanilia, rachițelele uscate, la dorinţă picături de ciocolată termostabilă și amestecati.
  2. Se amestecă făina cu mirodeniile. Adăugați 2 linguri din amestecul solid în brânza de vaci şi se amestecă un aluat destul de gros.
  3. Formați papanasi a câte 45-50 grame, tavalindu-se în făina rămasă. Prăjim în ulei pe ambele părți până se rumenesc, ultimele două minute pot fi ţinute sub capac.
  4. Servim papanașii cu lapte condensat, nuci coapte si tocate, decorăm cu mentă. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare