Ardei сopți cu brânză și smântână

Ardei сopți cu brânză și smântână

(0 Recenzii)
Ardei сopți cu brânză și smântână
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ardei gras
    2
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    150 g
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    40 g
  • Roșie
    150 g
  • Ceapă
    3
  • Sare
  • Piper negru măcinat

Instrucțiuni

  1. Tăiem ardeii în jumătate pe lungime.
  2. Îndepărtăm cotorul și semințele.
  3. Fierbem bucățile de ardei dulce în apă clocotită 6-7 minute.
  4. Într-un bol amestecăm brânza de vaci cu smântâna, ouăle și laptele.
  5. Condimentăm cu sare și piper negru după gust, adăugăm roșiile tăiate cubulețe și ceapa verde tocată mărunt.
  6. Punem ardeii într-o formă de copt, umplem cu compoziția de brânză și roșii.
  7. Dăm în cuptorul preaîncălzit la temperatura 180 °C pentru 25 de minute, sau pînă umplutura de brânză începe să se rumenească la suprafață.
  8. Este o rețetă ideală pentru vegetarieni și nu nu mai.
  9. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare