Tort Mușuroi

Tort Mușuroi

(0 Recenzii)
Tort Mușuroi
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Zahăr
    150 g
  • Smântână Căsuța Mea
    200 g
  • Făină
    250 g
  • Praf de copt
    1 linguriță
  • Lapte condensat fiert
    200 g
  • Ciocolată
    50 g
  • Unt topit
    30 ml
  • Nuci
    după gust
  • Sare
    după gust

Instrucțiuni

  1. Mixați într-un bol untul moale cu zahăr până devine cremos, adăugați smântâna și mixați din nou.
  2. Cerneți făina, sarea, praful de copt și incorporați-le cu atenție, așa cum vă arăt eu.
  3. Împărțiți aluatul în două, înveliți-l în folie alimentară și puneți-l în frigider pentru o oră.
  4. Coaceți biscuiții fărâmicioși pe două tave, timp de 20 minute, la 180 de grade Celsius, până când se rumenesc.
  5. Între timp, mixați untul moale cu laptele condensat fiert, până când obțineți culoarea deschisă și textura cremoasă, ca la mine.
  6. Adăugați biscuiții în cremă, amestecați și lăsați la frigider timp de o oră.
  7. Acum este momentul să dați tortului forma unui mușuroi de furnici cu ajutorul mâinilor.
  8. Credeți-mă, e mai usor decat pare! Îndreptați pereții cu o spatulă, așa cum vă arăt eu.
  9. Lăsați-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
  10. Acum nu vă rămâne decât să topiți ciocolata cu untul topit și să decorați tortul cu ea, dar și cu nuci.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare