Biscuiți cu arahide

Biscuiți cu arahide

(0 Recenzii)
Biscuiți cu arahide
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 25 min.

Portie
1
  • Zahăr
    150 g
  • Ulei
    30 ml
  • Unt de arahide
    70 g
  • Făină albă
    220 g
  • Praf de copt
    8 g
  • Sare
    1 vârf
  • Arahide prăjite
    150 g
  • Gălbenuș de ou
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    60 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas batem untul la temperatura camerei cu zahărul, adăugăm pasta de arahide și uleiul.
  2. Continuând să batem, încorporăm oul și gălbenușul apoi făina, praful de copt și sarea.
  3. Formăm o bilă.
  4. Întindem aluatul între 2 foi de copt cu o grosime de 0,8 mm.
  5. Formăm cercuri, apoi încă un cerc mai mic la mijloc, scoatem excesul de aluat.
  6. Ungem cu albuș de ou bătut toți biscuiții și adăugăm arahide pe alocuri.
  7. Coacem biscuiți 16-17 minute , la temperatura 160 °C.
  8. Serviți cu plăcere.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare