Tort mousse cu fructe de pădure

Tort mousse cu fructe de pădure

(0 Recenzii)
Tort mousse cu fructe de pădure
  • Timp de pregătire: 180 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 240 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Albuș de ou
    90 g
  • Zahăr brun
    60 g
  • Alune de pădure mărunțite
    35 g
  • Pudră de cacao
    7 g
  • Făină albă
    10 g
  • Gelatină
    2,5 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    150 ml
  • Ciocolată cu lapte
    40 g
  • Piure de cireșe
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    100 ml
  • Cremă de brânză
    150 g

Instrucțiuni

  1. Bateți albușurile cu zahărul brun 10 minute.
  2. Adăugați pudra de cacao, făina și pudra de alune de pădure, amestecați și transferați într-o pungă de patiserie.
  3. Puneți aluatul pe un covoraș și coaceți la Temperatura 170 °C, până când aluatul este încă moale, dar deja elastic.
  4. Turnați frișca A , foarte fierbinte peste ciocolata cu lapte, pasta de nuci și gelatina umflată, pasați cu un blender vertical, încorporați frișca B, bateți.
  5. Decupați blatul cu diametru de 16 cm, întindeți folie alimentară peste inel, puneți blatul și umpleți cu mousse, apoi dați la congelator.
  6. Ducem în punctul de fierbere piureul de vișine, adăugați gelatina înmuiată, amestecăm și adăugăm peste mouss-ul de migdale și înghețăm din nou.
  7. Turnați laptele fiert deasupra picăturilor de ciocolată cu zmeură și gelatina înmuiată, amestecați.
  8. Când masa se răcește până la Temperatura 30 °C, adăugați crema de brânză, pasați cu un blender, adăugați frișca bătută și amestecați ușor cu o lingură.
  9. Turnați mousseul într-o formă de silicon cu diametru de 18 cm.
  10. Adăugați umplutura înghețată și înghețați 3-4 ore, apoi dați la frigider pentru 9-10 ore.
  11. Decorați după preferință. Savurați!!!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare