Adăugați pudra de cacao, făina și pudra de alune de pădure, amestecați și transferați într-o pungă de patiserie.
Puneți aluatul pe un covoraș și coaceți la Temperatura 170 °C, până când aluatul este încă moale, dar deja elastic.
Turnați frișca A , foarte fierbinte peste ciocolata cu lapte, pasta de nuci și gelatina umflată, pasați cu un blender vertical, încorporați frișca B, bateți.
Decupați blatul cu diametru de 16 cm, întindeți folie alimentară peste inel, puneți blatul și umpleți cu mousse, apoi dați la congelator.
Ducem în punctul de fierbere piureul de vișine, adăugați gelatina înmuiată, amestecăm și adăugăm peste mouss-ul de migdale și înghețăm din nou.
Turnați laptele fiert deasupra picăturilor de ciocolată cu zmeură și gelatina înmuiată, amestecați.
Când masa se răcește până la Temperatura 30 °C, adăugați crema de brânză, pasați cu un blender, adăugați frișca bătută și amestecați ușor cu o lingură.
Turnați mousseul într-o formă de silicon cu diametru de 18 cm.
Adăugați umplutura înghețată și înghețați 3-4 ore, apoi dați la frigider pentru 9-10 ore.