"Limba soacrei" cu brânză

"Limba soacrei" cu brânză

(0 Recenzii)
"Limba soacrei" cu brânză
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vacă
    300 g
  • Roșie
    1 buc
  • Usturoi
    2 cățel
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    3 lingură
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Ulei de măsline
    6 lingură

Instrucțiuni

  1. Tăiați vînăta felii pe lungime.
  2. Condimentați cu sare & piper negru după gust, adăugați uleiul, continuați să amestecați feliile bine.
  3. Prăjiți vînăta într-o tigaie bine încinsă 3-4 minute pe fiecare parte, sau pînă se rumenesc.
  4. Între timp puneți în bolul unui robot de bucătarie: brânza și smântâna noastră.
  5. Mixați pînă primiți o textură cremoasă, adăugați usturoiul răzuit mai mixați odată.
  6. Tăiați roșia cubulețe & adăugați-o în bol.
  7. Condimentați după gust.
  8. Pe fiecare felie de vînătă puneți o lingură de brânză la capăt & rulați.
  9. Procedați la fel cu toate.
  10. La final ve-ți obține niște vinete delicioase cu o umplutură fină.
  11. Să aveți poftă!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare