Tartă cu jeleu de vișină

Tartă cu jeleu de vișină

(0 Recenzii)
Tartă cu jeleu de vișină
  • Porții: 10 persoană
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
10
  • Făină albă
    270 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    150 g
  • Zahăr
    100 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    150 g
  • Sare
    1 vârf
  • Vișine în suc propriu
    800 g
  • Gelatină
    25 g

Instrucțiuni

  1. În bolul unui vas adăugăm: făina, brânza de vaci, zahărul și untul, amestecăm tot apoi formăm o bilă.
  2. Transferăm aluatul într- o tavă unsă cu unt.
  3. Întindem pe toată suprafața, întepăm pe alocuri cu o furculită și coacem în cuptorul preîncălzit 35-40 minute la temperatura 180 °C.
  4. Scurgem sucul vișinilor.
  5. Într-un recipient amestecăm gelatina cu puțin suc de vișine , lăsăm să se umfle 10-15 minute.
  6. Într-o cratiță turnăm sucul rămas și adăugăm gelatina.
  7. Punem la plită și amestecăm pînă se topește gelatina.
  8. Scurgem sucul printr-o sită.
  9. Adăugăm vișinele peste blatul copt și răcit, turnăm sucul vișinilor.
  10. Dăm la rece pentru 3-4 ore.
  11. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare