Șolduri de pui cu unt și usturoi

Șolduri de pui cu unt și usturoi

(0 Recenzii)
Șolduri de pui cu unt și usturoi
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 50 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Coapsa de pui
    4 buc
  • Sare
    1 linguriță
  • Vin alb sec
    80 ml
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Usturoi
    4 cățel
  • Cimbru
    1 lingură
  • Oregano
    1 lingură
  • Piper negru măcinat
    1/2 linguriță

Instrucțiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la temperatura 220 C. Pentru untul de ierburi și usturoi, se amestecă toate ingredientele până se combină.
  2. Folosiți o lingură cu fundul în sus pentru a desprinde carnea de pe piele. Ungeți cu untul aromat carnea de sub piele și doar o cantitate mică Pe partea inferioară.
  3. Adăugați șoldurile într-o formă , asezonăm cu sare la suprafață, turnați vinul în jurul puiului. Coaceți 10 minute, temperatura 220 C, apoi reduceți temperatura la 200 C și mai coaceți 50 de minute, periodic stropind șoldurile cu sucurile rămase.
  4. Cu 5 minute înainte de a scoate puiule, adăugați mini porumb, sau morcovi, ardei dulce . Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare