”Scoici” cremoase cu ricotta și spanac

”Scoici” cremoase cu ricotta și spanac

(0 Recenzii)
”Scoici” cremoase cu ricotta și spanac
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Paste Сonchiglie (Scoici)
    500 g
  • Ceapă
    1 buc
  • Spanac
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    150 ml
  • Făină albă
    1 lingură
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    20 g
  • Cașcaval Suluguni Căsuța Mea
    100 g

Instrucțiuni

  1. Tăieți ceapa foarte marunt și căliți-o în ulei la foc mediu.
  2. Adăugați spanacul și lăsați-le să se prepare termic.
  3. Adaugați ricotta și amestecați până când aceasta va deveni cremoasă.
  4. Adăugați sare și piper și amestecați din nou
  5. Fierbeți pastele ”scoici”, urmând indicatiile de pe ambalaj și lăsați-le să se răcească.
  6. Între timp, topiți untul, adaugați făina și amestecați.
  7. Turnați laptele Căsuța Mea și continuați să ametestecați până când începe să fiarbă.
  8. Adăugați sare și piper și amestecați.
  9. Ungeți forma cu puțin sos.
  10. Umpleți fiecare ”scoică” cu umplutura cremoasă, după care turnați deasupra sosul, astfel încât acesta să învelească ”scoicile”.
  11. Apoi adăugați cașcavalul suluguni și lăsați-le la cuptor pentru 15 minute, la 180 de grade Celsius.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare