Prăjitură cu mălai și portocale

Prăjitură cu mălai și portocale

(0 Recenzii)
Prăjitură cu mălai și portocale
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

Portie
1
  • Ulei
    120 ml
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    80 g
  • Migdale
    200 g
  • Făină de porumb
    100 g

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță adăugăm 100 ml- suc de portocale stors cu 100 gr miere. Punem la foc mic, când siropul se îngroașă și scade, îl luăm de pe flacară.
  2. Într-un alt vas batem uleiul, untul topit și mierea rămasă. Încorporăm ouăle, radem coaja a 3 portocale și turnăm 50 ml- suc stors de portocale. La final încorporăm mălaiul și migdalele măcinate.
  3. Turnăm compoziția într-o formă cu Diametru de 18-20 cm, tapetată cu hârtie de copt.
  4. Coacem 40-50 de minute, la temperatura 160 C, sau pînă când prăjitura devine rumenă.
  5. Servim prăjitura cu suc și miere.
  6. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare