Pere coapte cu brânză de vaci

Pere coapte cu brânză de vaci

(0 Recenzii)
Pere coapte cu brânză de vaci
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Pară
    3 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    15 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    120 g
  • Zahăr alb
    30 g
  • Nuci
    6 buc
  • Vanilie
  • Scorțișoară
    1 linguriță

Instrucțiuni

  1. Tăiem perele în jumătate, îndepărtați miezul cu un cuțit sau o lingură.
  2. Încingeți o tigaie, topiți untul și puneți perele cu tăietura în jos.
  3. Gătim 10 minute, sub capac.
  4. Într-un vas , amestecați, brânza de vaci cu zahărul, adăugați nucșoara, vanilia și scorțișoara.
  5. Transferați perele pe o tavă, umpleți-le cu umplutura de brânză și coaceți 20 de minute, Temperatura 160 C.
  6. Scoateți din cuptor, presărați cu nuci tocate, servitele cu ciocolată neagră & miere.
  7. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare