Mousse de ciocolată cu cafea

Mousse de ciocolată cu cafea

(0 Recenzii)
Mousse de ciocolată cu cafea
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ciocolată neagră
    130 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    230 g
  • Cafea espresso
    30 ml
  • Zahăr alb
    după gust

Instrucțiuni

  1. Combinați ciocolata , 50 grame- smântână dulce și cafeaua într-un bol, puneți la baia de aburi și topiți până la omogenizarea completă, apoi răciți până la temperatura 35-40 C.
  2. Smântâna dulce rămasă se bate pină la vârfuri tari cu zahar dupa gust. Adăugați ciocolata în smântâna dulce bătută, amestecați ușor și umpleți forme sau căni.
  3. Dăm la frigider pentru minim o oră . Mouss-ul poate fi decorat cu smântâna dulce bătută & ciocolată rasă . Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare