Jeleu cu brânză

Jeleu cu brânză

(0 Recenzii)
Jeleu cu brânză
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 120 min.
  • Timp total: 135 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    180 g
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    150 ml
  • Gelatină
    10 g
  • Ciocolată neagră
    30 g

Instrucțiuni

  1. Într-un recipient turnăm laptele, adăugăm gelatina și amestecăm.
  2. Lăsăm pentru 10 minute să se umfle.
  3. Într-un bol adăugăm: brânza de vaci, mierea și banana ruptă bucăți.
  4. Mixăm cu un blender până primim o compoziție fină, turnăm gelatina topită în microundă sau la baia de aburi, mai mixăm până se încorporează cu un tel.
  5. Punem compoziția în forme sau borcănașe, dăm la rece pentru minim 2 ore.
  6. Decorăm jeleul cu ciocolată mărunțită , servim la mic dejun sau desert.
  7. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare