Gulaș german

Gulaș german

(0 Recenzii)
Gulaș german
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 90 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    30 g
  • Carne de vită
    500 g
  • Vin alb sec
    50 ml
  • Ardei gras
    2 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Cartofi
    400 g

Instrucțiuni

  1. Topim untul, adăugăm carnea de vită tăiată cuburi și călim pe toate părțile, temperatură înaltă.
  2. Adăugăm ceapa tocată mărunt cu morcovul tăiat rondele. Călim până se înmoaie ceapa.
  3. Turnăm vinul, amestecăm până se evapora , Adăugăm pasta de tomate, boiaua de ardei dulce , condimentăm cu sare și piper după gust, călim câteva minute.
  4. Adăugăm ardeii dulci tăiați cuburi, amestecăm și clocotim câteva minute .
  5. Turnăm bulionul, acoperim cu capac și fierbem până carnea este pregătită, aproximativ 60 minute.
  6. Adăugăm cartofii tăiați cuburi și fierbem până devin moi, aproximativ 30 de minute.
  7. Servim gulașul cu verdeață. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare