Fursecuri de Primăvară cu ciocolată și pomușoare liofilizate

Fursecuri de Primăvară cu ciocolată și pomușoare liofilizate

(0 Recenzii)
Fursecuri de Primăvară cu ciocolată și pomușoare liofilizate
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 150 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    90 g
  • Făină albă
    375 g
  • Sare
    1 vârf
  • Nucșoară
    1 linguriță
  • Coajă de portocală
  • Praf de copt
    5 g
  • Ciocolată neagră
    100 g
  • Ulei de cocos
    2 linguriță
  • Ulei de porumb

Instrucțiuni

  1. Topim zahărul, untul și mierea la foc mediu.
  2. Lăsăm 15 minute să se răceasca amestecul, apoi îl turnăm într-un vas.
  3. Adăugăm oul, radem nucșoara și coaja portocalei, mixăm ingredientele împreună.
  4. Adăugăm praful de sare, praful de copt și făină.
  5. Amestecăm aluatul bine.
  6. Transferăm pe o folie de plastic, învelim și dăm la rece pentru 1 oră.
  7. Întindem aluatul între 2 foi de copt cu o grosime de 3 mm.
  8. Decupăm figurile dorite.
  9. Înlăturăm excesul de aluat și coacem 10-11 minute în cuptorul preîncălzit.
  10. Scoatem și răcim complet biscuiții.
  11. Într-un vas topim ciocolata cu uleiul, în cuptorul cu microundă, cu pulsări de 20 secunde, amestecînd.
  12. Scufundăm fiecare biscuit pe jumătate în ciocolată și presurăm cu zmeură liofilizată.
  13. Dăm biscuiții la rece pentru 20 de minute pentru a se întări ciocolata și servim cu plăcere.
  14. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare