Covrigi turcești cu susan CIMIT

Covrigi turcești cu susan CIMIT

(0 Recenzii)
Covrigi turcești cu susan CIMIT
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făina de grâu albă
    380 g
  • Apă
    100 ml
  • Drojdie
    20 g
  • Zahăr alb
    2 lingură
  • Miere
    1 lingură

Instrucțiuni

  1. Amestecăm apa călduță cu zahărul, drojdia proaspătă & zahărul.
  2. Adăugăm făina cu sarea, amestecăm apoi frământăm 10-12 minute. Acoperim aluatul cu un prosop & lăsăm să se odihnească 1 oră.
  3. Împărțim aluatul în 6 bucăți egale. Modelăm funii cu o lungime de 60 cm, îndoim în jumătate, astfel încât capetele să se atingă, Răsucim funia, modelăm un rotund & sigilăm bine marginile.
  4. Pentru sirop amestecăm apa călduță cu mierea.
  5. Scufundăm covrigii în sirop apoi îi tăvălim prin susanul prealabil prăjit.
  6. Transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt , acoperim cu un prosop & lăsăm să crească 40 de minute.
  7. Coacem 20-25 minute sau până se rumenesc frumos, Temperatura 180 C. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare