Colțunași ”leneși” cu coacaze

Colțunași ”leneși” cu coacaze

(0 Recenzii)
Colțunași ”leneși” cu coacaze
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Gălbenuș
    2 buc
  • Zahăr
    50 g
  • Făină de orez
    200 g
  • Cremă "Casuța mea"
    150 ml
  • Coacăză neagră
    50 g
  • Brânză de căsuță 9% "Casuța mea"
    100 g

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, amestecați foarte, foarte bine, cu o furculiță, brânza, gălbenușul și zahărul.
  2. Adăugați făina și amestecați din nou.
  3. Luați puțin aluat, puneți coacaze la mijloc, acoperiți-le cu aluat și dați-le formă sferică. Apoi turtiți puțin colțunașul.
  4. Gătiți colțunașii în apa clocotindă timp de 3 minute, amestecând din când în când.
  5. Serviți colțunașii cu smântână rece și pomușoare, dulceață sau miere! Acest mic dejun este potrivit și pentru persoanele care fac cură de slăbire, dacă înlocuiți zahărul cu alt îndulcitor.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare