Colțunași cu brânza de vaci

Colțunași cu brânza de vaci

(0 Recenzii)
Colțunași cu brânza de vaci
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    400 ml
  • Zahăr alb
    40 g
  • Uleiuri
    40 ml
  • Drojdie
    4 g
  • Făină
    300 g
  • Sare
    1 vârf
  • Caviar roșu
    după gust
  • Brânză 9% "Casuța mea"
    după gust
  • Verdeață
    după gust

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, puneți făina, adăugați sarea, spargeți ouăle, turnați apa la temperatura camerei amestecați cu o lingură, ( făina variază și este posibil să ai nevoie de mai puțină apă ).
  2. Turnați uleiul, frământați aluatul, acoperiți cu un prosop și lăsați pentru 30 de minute să se odihnească.
  3. Aluatul v-a deveni moale, elastic și flexibil.
  4. Pentru umplutură, amestecați brânza de vaci împreună cu ouăle și sarea.
  5. Împărțiți aluatul în 4 bucăți, modelați biluțe și întindeți pe rând aluatul subțire pe suprafața înfăinată.
  6. Tăiați forme pătrate adăugați umplutură și lipiți colțunașii.
  7. - Luați cea mai mare cratiță care o aveți în casă și fierbeți apa.
  8. - Adăugați colțunașii, acoperiți cu capac, din moment ce dau în clocot, îndepărtați capacul și fierbeți 2-3 minute.
  9. - Scurgeți colțunașii de lichid și savurații cu smântână ( ceapa caramelizata sau ceapă prăjită ).
  10. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare