Colțunași cu brânză

Colțunași cu brânză

(0 Recenzii)
Colțunași cu brânză
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    100 g
  • Ulei de măsline
    5 ml
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    40 g
  • Sare
    щепотка
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    5 g
  • Parmezan
    10 g

Instrucțiuni

  1. Cernem făina într-un bol, adăugăm sarea, oul, uleiul și apa la temperatura camerei.
  2. Amestecăm cu o spatulă, apoi începem a frămînta 10-12 min, sau pînă aluatul nu se mai lipește de degete.
  3. Formăm o bilă și acoperim cu un prosob.
  4. Lăsăm la temperatura camerei 30 minute. Aluatul va deveni moale și elastic.
  5. Între timp amestecăm toate ingredientele pentru umplutură.
  6. Peste 30 minute, aluatul poate fi întins.
  7. Cernem făină pe suprafața de lucru cît și pe aluat.
  8. Formăm forme rotunde cu ajutorul unui pahar, și punem cîte 1 linguriță de brânză.
  9. Lipim colțunașii.
  10. Punem o cratiță mare cu apă și sare la clocotit.
  11. Adăugăm colțunași, din moment ce a dat primul clocot lăsăm la fiert 3 minute.
  12. Servim colțunașii cu smîntînă.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare