Clătită olandeză sărată cu mortadella

Clătită olandeză sărată cu mortadella

(0 Recenzii)
Clătită olandeză sărată cu mortadella
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    150 g
  • Ou de găină
    3 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Sos pesto
    1 l
  • Muștar
    1 l
  • Măsline
    30
  • Verdeață
    după gust
  • Parmezan

Instrucțiuni

  1. Amestecați făina cu sarea, parmezanul și piperul într-un bol.
  2. Într-un alt bol, bateți ouăle cu laptele, apoi adăugați-le la ingredientele uscate și amestecați până la omogenizare.
  3. Adăugați sosul pesto și muștarul, amestecați din nou și puneți compoziția la frigider pentru 30 de minute.
  4. Între timp, preîncălziți cuptorul la 220°C și puneți o tigaie din fontă la încălzit.
  5. Adăugați o bucată de unt în tigaia încinsă și lăsați-l să se topească, apoi întindeți-l pe întreaga suprafață.
  6. Turnați aluatul în tigaie și dați la cuptor pentru 25-30 de minute sau până când marginile devin crocante și au o crustă maronie frumoasă.
  7. Scoateți din cuptor, adăugați mortadella, verdeata și mozzarella.
  8. Serviți și bucurați-vă de gustul delicios!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare