Cheesecake cu vișină

Cheesecake cu vișină

(0 Recenzii)
Cheesecake cu vișină
  • Timp de pregătire: 180 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 220 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți
    330 g
  • Pudră de cacao
  • Ciocolată neagră
    50 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    150 ml
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    150 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    100 ml
  • Gelatină
    8 g
  • Cremă de brânză
    100 g
  • Zahăr pudră
    60 g
  • Zahăr
    30 g
  • Vișine
    300 g
  • Agar-agar
    5

Instrucțiuni

  1. Pentru Blat: topim untul cu ciocolata la baia de aburi. Adăugăm deasupra biscuiților mărunțiți și amestecăm bine. Transferăm amestecul de biscuiți într-o formă cu diametru de 16-18 cm. Formăm baza și ridicăm pereții, aplatizând tot foarte bine. Dăm în congelator cât timp pregătim umplutura de brânză.
  2. Pentru Umplutură: amestecăm laptele cu gelatina și lăsăm să se umfle 10 minute. Într-un alt bol amestecăm: frișca, smântâna, zahărul pudră și crema de brânză. Topim gelatina în cuptorul cu microunde 15-20 de secunde, turnăm peste compoziția de brânză și amestecăm. Turnăm umplutura peste blat și dăm în congelator pentru 3-4 ore.
  3. Pentru Jeleul de Vișină: Amestecăm agar agar-ul cu apa. Într-o cratiță adăugăm vișina cu zahărul, amestecăm, din moment ce dă în clocot fierbem 2 minute. Adăugăm agar agar-ul și mai fierbem 2-3 minute. Lăsăm să se răcească și adăugăm peste umplutură. Dăm cheesecak-ul la frigider până se stabilizează și se întărește jeleul.
  4. Decorăm cheesecakeul cu ciocolată și mentă. Tăiem și savurăm. Să aveți poftă.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare