Chec de Crăciun cu portocală

Chec de Crăciun cu portocală

(0 Recenzii)
Chec de Crăciun cu portocală
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făina de grâu este albă
    240 g
  • Praf de copt
    1 lingură
  • Sare
    1 vârf
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    180 g
  • Zahăr alb
    140 g
  • Coajă de lămâie
  • Ouă de găină
    3 buc
  • Esență de vanilie
    1 linguriță
  • Smântână Căsuța Mea
    90 g
  • Suc de portocale
    180 ml
  • Amidon de porumb
    50 g
  • Cremă de brânză
    50 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    3 lingură
  • Zahăr pudră
    40 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea.
  2. Într-un alt bol mixăm 1 minut untul la temperatura camerei, adăugăm zahărul, coaja de portocală , coaja de lămâie, continuăm să mixăm 5 minute, adăugăm ouăle, jumătate din făină și sucul de portocală.
  3. Peste adăugăm smăntâna, esența de vanilie, restul de făină și sucul, mixăm până numai avem cocoloașe.
  4. Turnăm compoziția într-o formă( diametru 22 cm) unsă cu unt.
  5. Coacem 40 de minute în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 C.
  6. Scoatem, lasăm să se răcească complet.
  7. Pentru glazură mixăm într-un bol: crema de brânză, laptele și zahărul pudră.
  8. Turnăm glazura peste checul deja răcit, decorăm cu portocală și mentă.
  9. Sărbători Fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare