Papanași cu brânză de vaci

Papanași cu brânză de vaci

(0 Recenzii)
Papanași cu brânză de vaci
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 45 min.

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    300 g
  • Făina de grâu albă
    300 g
  • Zahăr alb
    3 linguriță
  • Ouă de găină
    1 buc
  • Sare
  • Ulei
  • Smântână Căsuța Mea

Instrucțiuni

  1. Treceți brânza de vaci printr-o sită, adăugați oul, zahărul, sarea, făina și praful de copt și amestecați bine.
  2. Treceți brânza de vaci printr-o sită, adăugați oul, zahărul, sarea, făina și praful de copt și amestecați bine.
  3. Treceți brânza de vaci printr-o sită, adăugați oul, zahărul, sarea, făina și praful de copt și amestecați bine.
  4. Treceți brânza de vaci printr-o sită, adăugați oul, zahărul, sarea, făina și praful de copt și amestecați bine.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare