Brioșe cu cremă de căpșuni și cremă de fistic

Brioșe cu cremă de căpșuni și cremă de fistic

(0 Recenzii)
Brioșe cu cremă de căpșuni și cremă de fistic
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    150 g
  • Zahăr
    230 g
  • Ou de găină
    3 buc
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Făină albă
    215 g
  • Praf de copt
    10 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    70 ml
  • Puree de căpșuni
    120 g
  • Gălbenuș de ou
    3 buc
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    320 ml
  • Miere
    35 g
  • Сiocolată albă
    300 g

Instrucțiuni

  1. 🧁 Batem 6 minute, untul moale cu zahărul, încorporăm ouăle pe rând , amestecând bine după fiecare.
  2. 🧁 Turnăm extractul de vanilie, amestecăm.
  3. 🧁 Într-un alt vas amestecăm făina cu praful de copt.
  4. 🧁 Adăugăm ingredientele uscate în 3 pași cu laptele, ÎNCEPÂND ȘI TERMINÂND CU FĂINA.
  5. 🧁 Împărțim aluatul în forme pentru brioșe și coacem 20-23 minute, Temperatura 190 °C.
  6. 🧁 Încălzim piureul de căpșuni cu zahărul.
  7. 🧁 Batem gălbenușurile.
  8. 🧁 Turnăm 1/3 din sos într-un jet subțire, întoarcem în cratiță și fierbem până se îngroașă.
  9. 🧁 Răcim până la Temperatura 45 °C, adăugăm untul și batem cu un blender.
  10. 🧁Încălzim frișca cu mierea până la Temperatura 80 °C.
  11. 🧁 Într-un alt vas adăugăm ciocolata albă cu pasta de fistic, adăugăm frișca și pasăm cu un blender, la final adăugăm untul moale și pasăm din nou.
  12. 🧁 Dăm la frigider pentru 8 ore.
  13. 🧁 Apoi pasăm cu un mixer și transferăm într-o pungă de patiserie.
  14. 🧁 Cu o unealtă specială, facem o adâncitură în mijlocul fiecărei brioșe.
  15. 🧁 Umplem cu cremă de căpșuni.
  16. 🧁 Decorăm cu cremă de fistic.
  17. 🧁 Presărăm cu fistic zdrobit și savurăm! Bucurați-vă!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare