Biscuiți cu brânza de vaci

Biscuiți cu brânza de vaci

(0 Recenzii)
Biscuiți cu brânza de vaci
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    150 g
  • Praf de copt
    5 g
  • Sare
    1 vârf
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    70 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    170 g
  • Zahăr brun
    80 g
  • Vanilie
    1

Instrucțiuni

  1. Amestecăm untul moale cu brânza de vaci. Adăugăm praful de sare și vanilia.
  2. La final încorporăm făina și modelăm aluatul. Întindem bila de aluat cu o grosime de 5 mm.
  3. Decupăm biscuiți în formele dorite, presărăm cu zahăr .
  4. Transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de pergament și coacem 10-15 minute, temperatura 180 °C. Savurați cu plăcere!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare