Batonașe glazurate cu brânză de vaci

Batonașe glazurate cu brânză de vaci

(0 Recenzii)
Batonașe glazurate cu brânză de vaci
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 140 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    400 g
  • Lapte condensat
    60 g
  • Esență de vanilie
    1
  • Ciocolată neagră
    100 g
  • Ciocolată cu lapte
    250 g
  • Alune de pădure
    100 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    80 ml

Instrucțiuni

  1. Într-un bol adăugăm brânza de vaci, laptele condensat, esența de vanilie și untul la temperatura camerei, mixăm tot cu un blender pînă primim o compoziție fină, adăugăm ciocolata neagră prealabil topită la dorință și încorporăm ingredientele.
  2. Umplem formele dorite, nivelăm suprafața și dăm în congelator pentru 2 ore.
  3. Înainte de a scoate batonașele din formă, prăjim alunele de pădure, la dorință le mărunțim, le amestecăm cu ciocolata topită și ulei.
  4. Fixăm bine cîte un batonaș de cuțit și scufundăm în ciocolată , lăsăm să se scurgă excesul de ciocolată.
  5. Transferăm pe o foaie de copt, astfel repetăm procedura pînă finisăm.
  6. Lasăm să se întărească ciocolata și putem servi.
  7. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare