Ardei copți în sos de smântână

Ardei copți în sos de smântână

(0 Recenzii)
Ardei copți în sos de smântână
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Făină
    3 lingură
  • Sare
    după gust
  • Paprika
    după gust
  • Oregano
    după gust

Instrucțiuni

  1. Coacem ardeii în cuptorul preîncălzit la temperatura 200 C 30-40 minute sau pînă se rumenesc frumos.
  2. Îi lăsăm să se răcească și decojim de coajă apoi înlăturăm semințele.
  3. Îi feliem pe lungime sau cum doriți.
  4. Călim feliile de ardei într-o tigaie încinsă cu ulei 4-5 minute.
  5. Între timp pregătim sos-ul. Într-un vas turnăm apa & adăugăm făina, mixăm pînă numai avem cocoloașe, adăugăm smântâna & mai mixăm 1 minut.
  6. Turnăm sos-ul peste ardei, condimentăm cu sare, piper negru, boia de ardei dulce și oregano după gust.
  7. Lăsăm să fiarbă 10-15 minute amestecînd din cînd în cînd.
  8. Servim imediat cald cu pâine la dorință și verdeată.
  9. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare