Vafe cu branză de vaci

Vafe cu branză de vaci

(0 Recenzii)
Vafe cu branză de vaci
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    1 lingură
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    50 ml
  • Făină albă
    50 g
  • Praf de copt
    1/2 linguriță
  • Ou de găină
    1 buc
  • Sare
    щепотка
  • Vanilie
    по желанию

Instrucțiuni

  1. Amestecăm într-un blender zahărul, oul și brânza de vaci, până compoziția devine cremoasă.
  2. Adăugăm uleiul, laptele și amestecăm.
  3. Apoi cernem făina, adăugăm praful de copt, amestecăm din nou și lăsăm aluatul să se odihnească vreo 10 minute.
  4. Gătim vafele până se rumenesc, după care le putem servi cu zahăr pudră și lapte condensat sau alt topping dulce/sărat.
  5. Au ieșit moi pe dinăuntru și cu o crustă crocantă.
  6. Scrieți în comentarii dacă ați încercat vreodată să preparați vafe?

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare