Tort mousse cu căpșuni

Tort mousse cu căpșuni

(0 Recenzii)
Tort mousse cu căpșuni
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 300 min.
  • Timp total: 340 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți
    320 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    140 g
  • Gelatină
    30 g
  • Zahăr pudră
    110 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    500 ml
  • Zahăr
    500 g
  • Căpșune
  • Petale de trandafiri de ceai
  • Menta

Instrucțiuni

  1. Pentru blat , amestecăm biscuiții mărunțiți cu untul topit.
  2. Transferăm într-o formă cu fund detașabil, diametru 32 cm.
  3. Formăm baza, presând bine.
  4. Pentru mousse, amestecăm gelatina cu apa și lăsăm să se umfle 10 minute.
  5. Într-o cratiță ducem în punctul de fierbere căpșunile cu zahărul și clocotim 2-3 minute.
  6. Trecem sosul printr-o sită pentru a înlătura semințele.
  7. Adăugăm gelatina umflată peste sosul cald , amestecăm până se dizolvă și lăsăm să se răcească.
  8. Batem frișca cu zahărul pudră, până textura devine pufoasă.
  9. Încorporăm frișca în câteva etape în sosul de căpșuni.
  10. Turnăm mousseul peste blat și dăm la frigider pentru 5-6 ore.
  11. Scoatem mousseul din formă , decorăm cu petale de trandafir, mentă și servim .
  12. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare