Întindem 500 gr- aluat într-o tavă cu Diametru 30 cm.
Dăm la frigider pentru 10 minute.
Adăugăm greutate peste aluat și coacem 10 minute, Temperatura 180 C,
înlăturăm greutatea și mai coacem 10 minute.
Ungem cu ou bătut și lăsăm să se răcească complet.
Adăugăm laptele condensat fiert amestecat cu 1 linguriță de sare.
Pentru cremă amestecăm: untul moale cu zahărul , până textura este pufoasă, încorporăm ouăle pe rând, amestecând între fiecare, la final adăugăm migdalele măcinate cu făina, amestecăm din nou până se omogenizează .
Adăugăm crema peste laptele condensat fiert și nivelăm.
Așezăm felii de pere într-o formă de evantai și coacem 40-50 de minute .
Lăsăm să se răcească puțin, apoi se tăiem și servim.
Poftă bună!