Supă de roșii cu sos de smântână

Supă de roșii cu sos de smântână

(0 Recenzii)
Supă de roșii cu sos de smântână
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Roșie
    600 g
  • Cartofi
    150 g
  • Usturoi
    2 cățel
  • Paprika
    1 linguriță
  • Uleiuri
    3 lingură
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Busuioc
    după gust
  • Ulei de măsline
    1 lingură

Instrucțiuni

  1. Așezăm roșiile într-o formă pentru copt: condimentăm cu sare, piper negru și ulei.
  2. Coacem 20-25 minute la temperatura 200 C.
  3. Între timp într-o crațită cu ulei călim ceapa și usturoiul tocat ,5-6 minute la foc mediu.
  4. Adăugăm cartofii tăiați cubulețe, condimentăm cu sare, piper negru, boia de ardei dulce și turnăm apa.
  5. Fierbem tot 10-15 minute sau pînă cartofii sunt moi.
  6. Scoatem roșiile de la cuptor & le decojim, adăugăm roșiile în cratiță cu legume & mixăm pînă primim o textură fină.
  7. Pentru sos-ul de smântână: Într-un pahar mixăm: smântina, busuiocul și usturoiul.
  8. Servim supa cu sos de smântână.
  9. Decorăm cu ulei de măsline, piper negru măcinat, busuioc și la dorință roșii coapte.
  10. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare