Sufleu cu ciocolată

Sufleu cu ciocolată

(0 Recenzii)
Sufleu cu ciocolată
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ciocolată neagră
    120 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    90 g
  • Gălbenuș de ou
    2 buc
  • Oțet de vin
    1 linguriță
  • Zahăr pudră
    100 g
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Sare
    1 g
  • Ulei
    după gust
  • Zahăr
    după gust
  • Zahăr pudră
    100 g

Instrucțiuni

  1. Topim la baia de aburi ciocolata cu untul, lăsăm 3-4 minute sa se răcească.
  2. Adăugăm extractul de vanilie cu gălbenușurile și sarea, amestecăm cu un tel.
  3. Într-un alt vas batem spumă: albușurile cu oțetul de vin și zahărul pudră.
  4. Încorporăm bezea în câteva etape în masa de ciocolată.
  5. Ungem formele pentru sufleu cu unt apoi presarăm cu zahăr pudră și așezăm masa în forme, nivelăm suprafața , cu un șervețel formăm un mic canal la margini ( acest lucru va permite sufleului să crească mai uniform.
  6. Coacem 15-17 minute, la temperatura 200 C.
  7. Înainte de servire presarăm cu zahăr pudră. Servim sufleul imediat!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare