Roșii coapte cu brânza de vaci

Roșii coapte cu brânza de vaci

(0 Recenzii)
Roșii coapte cu brânza de vaci
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Roșie cherry
    250 g
  • Usturoi
    1 cățel
  • Oțet balsamic
    2 lingură
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    300 g
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Ulei de măsline
    3 lingură

Instrucțiuni

  1. 👉 Se amestecă roșiile cu uleiul de măsline, oțetul balsamic și usturoiul feliat.
  2. 👉 Coacem 30 de minute, Temperatura 180 C.
  3. 👉 Lăsăm puțin să se răcească și decojim de coajă.
  4. 👉 Se adaugă frunze de busuioc tocate.
  5. 👉 Asezonăm cu sare și piper după gust.
  6. 👉 Servim roșiile peste pâine prăjită, acoperită cu brânza de vaci. 🍅 Poftă buna!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare