Risotto cu sveclă roșie

Risotto cu sveclă roșie

(0 Recenzii)
Risotto cu sveclă roșie
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Orez
    1 pahar
  • Apă
    3 pahar
  • Usturoi
    3 cățel
  • Ceapă
    1
  • Vin alb sec
    60 ml
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    60 g
  • Verdeață
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. În bolul unui robot de bucătărie adăugăm svecla roșie prealabil coaptă, ceapa și usturoiul călit.
  2. Mixăm pînă primim o textură fină.
  3. Adăugăm amestecul într-o tigaie bine încinsă, orezul nespălat, vinul alb și apa sau bulionul treptat. amestecăm pînă se absoarbe și tot așa pînă finisăm de turnat apa.
  4. La final adăugăm untul, cașcavalul tare, condimentăm cu sare și piper după gust.
  5. Servim într-un platou nepărat cu brânză moale și verdeață.
  6. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare