Risotto cu spanac și sos pesto

Risotto cu spanac și sos pesto

(0 Recenzii)
Risotto cu spanac și sos pesto
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Apă
    2 l
  • Orez
    1 pahar
  • Nuci de pin
    25 g
  • Spanac
    70 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    100 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    2 lingură
  • Ceapă
    1 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță adăugăm untul și ceapa tocată, călim 4 minute.
  2. Adăugăm orezul și mai călim 3-4 minute.
  3. Turnăm apă cîte puțin pînă se încorporează în orez.
  4. Adăugăm spanacul tăiat mărunt, nucile de cedru, sos pesto, condimentăm cu sare și piper după gust.
  5. Servim supa cu cașcaval tare și piper negru proaspăt măcinat.
  6. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare