Prăjitură blondy

Prăjitură blondy

(0 Recenzii)
Prăjitură blondy
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    90 g
  • Zahăr brun
    90 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    200 g
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Ou de găină
    2 buc
  • Făină albă
    210 g
  • Sare
    vârf
  • Praf de copt
    5 g
  • Сiocolată albă
    100 g

Instrucțiuni

  1. ✅ Combinăm zahărul granulat cu zahărul brun și untul moale.
  2. ✅ Batem cu un mixer până masa devine cremoasă.
  3. ✅ Încorporăm ouăle pe rând , adăugăm extractul de vanilie, batem împreună.
  4. ✅ Cernem făina cu praful de copt și sarea, amestecăm.
  5. ✅ Încorporăm picăturile se ciocolată, punem aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt și nivelăm.
  6. ✅ Adăugăm bezelele și coacem prăjitura 35-40 minute, Temperatura 180 °C.
  7. ✅ IMPORTANT SĂ NU USCAȚI PRĂJITURA! Interiorul ar trebui să fie umed 💛 Poftă bună!!!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare