Piept de rață servit în sos de vin spumant

Piept de rață servit în sos de vin spumant

(0 Recenzii)
Piept de rață servit în sos de vin spumant
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 120 min.
  • Timp total: 180 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piept de pui
    4 buc
  • Frunză de dafin
    3 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Cartofi
    600 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    150 ml
  • Nucșoară
    după gust

Instrucțiuni

  1. Prăjim pieptul de rață pe ambele părți până se rumenește frumos (aproximativ 30 minute ).
  2. La final condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm 3 frunze de dafin, turnăm vinul spumant brut, acoperim cu capac și fierbem la temperatură mică 2 ore, (periodic stropim cu bulion din vin spumant).
  3. Îndepărtăm capacul și fierbem, până se evaporă aproximativ tot lichidul.
  4. Pentru Piure: 1. Fierbem cartofii în apă sărată, scurgem apa. 2. Condimentăm cu sare, piper negru și nucșoară. 3. Adăugăm untul treptat, pasând cu un păsător până textura devine fină, turnăm laptele, amestecăm și servim piureul alături cu pieptul de rață, decorat cu microplante piper roz la dorință.
  5. Sărbători fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare