Omletă pufoasă la cuptor

Omletă pufoasă la cuptor

(0 Recenzii)
Omletă pufoasă la cuptor
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ouă de găină
    5 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    60 g
  • Fasole albă
    după gust
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    250 ml

Instrucțiuni

  1. Începeți prin a bate ouăle împreună cu untul moale, până când amestecul devine omogen.
  2. Adăugați laptele, asezonați cu sare după gust și continuați să amestecați până când compoziția este bine omogenizată.
  3. Turnați amestecul într-o formă unsă cu unt și introduceți-o în cuptorul preîncălzit la 200°C. Coaceți timp de 20-30 de minute sau până când omleta devine aurie și pufoasă.
  4. După coacere, doar priviți cât de pufoasă și delicioasă este! Savurați-o caldă și bucurați-vă de gustul ei minunat. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare