Oladi cu griș și pomușoare

Oladi cu griș și pomușoare

(0 Recenzii)
Oladi cu griș și pomușoare
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 45 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Griș
    200 g
  • Ulei
    50 ml
  • Zahăr
    50 g
  • Bicarbonat de sodiu
    1/3 linguriță
  • Esență de vanilie
    1 linguriță
  • Fructe de pădure
    100 g
  • Sare
    vârf
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    250 ml
  • Ou de găină
    2 buc

Adăugător:

  • Smântână Căsuța Mea 15%
    după gust
  • Nuci grecești

Instrucțiuni

  1. Batem ouăle cu zahărul și esența de vanilie.
  2. Turnăm chefirul și uleiul , adăugăm bicarbonatul de sodiu și amestecăm.
  3. Adăugăm: grișul și praful de sare, amestecăm din nou până nu mai avem cocoloașe.
  4. Lăsăm pentru 30 de minute să se odihnească aluatul.
  5. Încorporăm pomușoarele fie proaspete sau congelate.
  6. Prăjim Oladiile în tigaia bine încinsă pe ambele părți ( sub capac ) până se rumenesc frumos.
  7. Servim oladiile cu smântână, pomușoare și nuci.
  8. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare