Desert cu foi fillo

Desert cu foi fillo

(0 Recenzii)
Desert cu foi fillo
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Aluat fillo
    400 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    220 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    220 ml
  • Zahăr
    360 g
  • Extract de vanilie
    1 linguriță
  • Ou de găină
    2 buc
  • Apă
    110 ml
  • Fistic mărunțit

Instrucțiuni

  1. 🌱 Pliați câte 2 foi fillo, într-o formă de acordeon.
  2. 🌱 Așezați aluatul într-o tavă, coaceți 10 minute- Temperatura 180 °C.
  3. 🌱 Scoateți tava de la cuptor, stropiți uniform cu unt topit, întoarceți la cuptor și mai coaceți 10 minute .
  4. 🌱 Pentru cremă, combinați laptele, zahărul , cardamomul , extractul de vanilie cu lămâie și ouăle.
  5. 🌱 Scoateți tava din cuptor, turnați crema peste aluat, întoarceți la cuptor ți mai coaceți 40 de minute, până când se rumenesc .
  6. 🌱 Pentru sirop , fierbem 10 minute apa, zahărul și extractul de lămâie.
  7. 🌱 Stropim prăjitura, decorăm cu fistic tocat. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare