Covrigi cu mere și scorțișoară

Covrigi cu mere și scorțișoară

(0 Recenzii)
Covrigi cu mere și scorțișoară
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ulei
    30 ml
  • Zahăr
    150 g
  • Piure de mere
    150 g
  • Scorțișoară
    10 g
  • Nucșoară
    3 g
  • Făină albă
    250 g
  • Praf de copt
    10 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    100 ml
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    70 g

Instrucțiuni

  1. Combinăm oul, zahărul brun, piureul de mere, scorțișoara, nucșoara și uleiul, amestecăm totul bine până se omogenizează.
  2. Adăugăm făina cu praful de copt și frișca.
  3. Se va primi un aluat neted și destul de lichid, transferăm într-o pungă de patiserie.
  4. Umplem 2/3 din formele pentru gogoși și coacem 40 de minute, la temperatura 140 °C.
  5. Amestecăm zahărul cu scorțișoara.
  6. Scufundăm fiecare covrig în untul topit și tăvălim prin zahăr pe toate părțile. Covrigii sunt gata! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare