Colțunași colorați

Colțunași colorați

(0 Recenzii)
Colțunași colorați
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    150 g
  • Suc de legume
    60 ml
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    2
  • Sare
    1 vârf
  • Cartofi
    800 g
  • Sare
  • Piper negru măcinat

Instrucțiuni

  1. Pentru a colora aluatul avem nevoie de suc proaspăt stors de legume, (verdeață, fructe sau pomușoare ).
  2. Noi astăzi avem suc de : sveclă roșie, varză mov, morcovi și spanac.
  3. Peste frunzele de spanac turnăm apă clocotită și lasăm pentru 10-15 minute să se înmoaie.
  4. Cu ajutorul unii blender pasăm legumele.
  5. Scurgem sucul printr-o sită sau tifon( desigur același lucru îl puteți face și cu ajutorul unui storcător ).
  6. Scurgem spanacul de apă, turnăm 1-2 linguri de apă rece și pasăm.
  7. Cernem făina , adăugăm ou, unt topit, un praf de sare și sucul stors, amestecăm apoi frământăm și formăm o bilă.
  8. Așa continuăm cu toate tipurile de suc.
  9. Învelim biluțele cu folie alimentară și lăsăm să se odihnească 20 minute.
  10. Gătim umplutura. Prealabil fierbem cartofii în apa sărată și pasăm, adăugăm ceapă calită, condimentăm cu sare și piper negru.
  11. Amestecăm și lăsăm pentru 20 minute.
  12. Acum nu ne rămâne decît să lipim colțunașii.
  13. Întindem aluatul, tăiem cu ajutorul unei forme rotunde sau a unui pahar.
  14. Adăugăm umplutură și lipim colțunașii.
  15. Colțunașii pregătiți fierbem 2-3 minute, într-o cratiță cu apă sărată , adăugăm condimente după gust.
  16. Servim colțunașii cu smântână sau ceapă caramelizată.
  17. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare