Clătită daneză cu sos de căpșuni

Clătită daneză cu sos de căpșuni

(0 Recenzii)
Clătită daneză cu sos de căpșuni
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 25 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    100 ml
  • Făină albă
    65 g
  • Sare
    1 vârf
  • Căpșune
    100 g
  • Zahăr
    20 g
  • Suc de lămâie

Instrucțiuni

  1. Amestecăm ouăle cu zahărul și sarea.
  2. Adăugăm ouăle continuând să batem.
  3. Cernem făina, amestecăm până nu mai avem cocoloașe , turnăm laptele , amestecăm și lăsăm pentru 15 minute să se odihnească.
  4. Turnăm aluatul într-o tigaie bine înfierbântată, unsă cu unt în cuptorul preaîncălzit și coacem 15 minute, temperatura 220 C.
  5. Între timp, pregătim sosul de căpșuni.
  6. Fierbem câteva minute toate ingredientele împreună.
  7. Clătita gătită se servește cu iaurt și sos de căpșuni. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare