Chifle umplute cu mozzarella

Chifle umplute cu mozzarella

(0 Recenzii)
Chifle umplute cu mozzarella
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 35 min.
  • Timp total: 155 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    300 g
  • Zahăr
    18 g
  • Drojdie uscată
    5 g
  • Sare
    vârf
  • Ou de găină
    1 buc
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    118 ml
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    43 g
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    250 g
  • Usturoi
    1 cățel
  • Verdeață
    1 lingură

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat, amestecăm: laptele cald, 1 lingură- zahăr și drojdia uscată, lăsăm pentru 10 minute să se activeze drojdia.
  2. Într-un alt vas, amestecăm făina, zahărul rămas și sarea.
  3. Peste drojdia activată, adăugăm oul împreună cu untul moale, combinăm ingredientele împreună.
  4. Adaugăm ingredientele uscate, amestecăm din nou și frământăm 10-12 minute. Aluatul trebuie să fie moale și lipicios la atingere.
  5. Transferăm aluatul într-un bol uns cu unt, acoperim și lăsăm să crească 90 de minute.
  6. Împărțim aluatul în 9 bucăți egale, lucrând cu câte o bucată de aluat, aplatizăm într-un disc, umplem centrul cu 2 linguri de mozarella răzuită .
  7. Închidem umplutura cu aluatul exterior și strângem pentru a forma o minge.
  8. Transferăm bilele într-o tavă unsă cu unt, acoperim și lăsăm să crească 30 de minute.
  9. Coacem chiflele 35 de minute, Temperatura 180 °C sau până când devin aurii.
  10. Pentru acoperirea cu unt și usturoi, amestecăm untul topit și răcit împreună cu usturoi tocat, verdeață mărunțită și sare.
  11. Folosiți o pensulă pentru patiserie, pentru a acoperi chiflele calde. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare