Chec cu cașcaval și afumătură

Chec cu cașcaval și afumătură

(0 Recenzii)
Chec cu cașcaval și afumătură
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    260 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Olanda
    150 g
  • Carne afumată
    300 g
  • Ulei de măsline
    100 g
  • Măsline negre
    100 g
  • Mărar
    6
  • Vin alb sec
    150 ml
  • Ulei
    100 ml
  • Praf de copt
    5 g
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. Batem ouăle cu uleiul, vinul alb și un praf de sare. Adăugăm făina cu praful de copt, amestecăm până nu mai avem cocoloașe.
  2. Adăugăm afumătura tăiată cubulețe, cașcavalul răzuit, olivele și măslinele tăiate rondele, o ceapă preventiv călită, mărarul tocat și un praf de piper negru,
  3. Amestecăm totul până se leagă toate ingredientele.
  4. Transferăm compoziția într-o formă cu mărimile 20x12 cm, tapetată cu hârtie de copt.
  5. Coacem 60 de minute la temperatura 180 °C.
  6. Scoatem checul , lăsăm 15 minute să se răcească și savurăm cu plăcere. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare